Каймански острови

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Каймански острови

Имоти за продажба в Кайманови острови

Кайманови острови са английска територия в чужбина и се намират в западната част на Карибско море. Те се състоят от три острова. Гранд Кайман, най-големият, е известен с морските курорти и множество места за гмуркане с шнорхел и гмуркане. Кайман Брак е популярна отправна точка за офшорни риболовни екскурзии. Най-накрая, Малкият Кайман, най-малкият остров, е дом на богата на видове фауна, от застрашени игуани до морски птици, като ястреби с червени крака.

Това е и идеалното място за собственост и търсене на имоти за продажба на Каймановите острови.

Без годишна собственост, данък върху доходите или корпоративен данък или капиталови печалби в Кайман, купувайки имот за продажба на Каймановите острови, със сигурност трябва да се обмисли. Освен това, с такъв силен пазар на наемите, той може да създаде и интелигентна инвестиция. Допълнителната полза от инвестирането тук е, че разнообразието от имоти за продажба на остров Кайман, къщи, вили, студиа и апартаменти е подходящо за всеки купувач.

Земята продължава да бъде солидна инвестиция в Каймановите острови, така че това е добър период за закупуване на имот за продажба на Каймановите острови. Наблюдава се значително увеличение на обема на продадените през последните години облигации в райони като Кристал Харбър, CI Yacht Club и остров Патрик.

Ако търсите имоти за продажба на Каймановите острови, тук ще откриете широк спектър от архитектурни стилове и огромно разнообразие от ценови точки.

Докато развитието е активно в района на Седемте плажа Mile, George Town не е виждал много подобрения. Правителството обеща, че ще се стреми да съживи райони, които ценят столицата около историческите забележителности и пешеходните улици, но очакваме с нетърпение по-конкретен план

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 6920

За продажба Ферма, Каймански острови, George Town, George Town, C/

Reserved negotiation
За продажба
Ферма

170 m²
SOLARES урбанизирана, на пътя Baytoa, до линията Hispanoamericana Ave, или много 170mts2 и нагоре, с всички инсталирани услуги, TITLES на разположение...
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB